[PREDAVANJE] Prodajne vještine

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Kako pristupiti prodajnom procesu i što svaki prodavač mora znati o prodaji? Koje su to najvažnije tehnike i alati kojima se morate naoružati u prodaji?

Što čini prodavača uspješnim i koliko puta morate pristupiti kupcu da biste zaključili prodaju?

Psihologija u prodaji – koliko je važna i što treba znati? Ponašanje potrošača – kako znamo što potrošači žele? Stvaraju li potrošači potrebu ili odgovaraju na nju?

Što ćete s nezadovoljnim kupcem i koliko vas on „košta“?
Odgovore potražite na VE-GO-RA radionici “PRODAJNE VJEŠTINE”.

This image has an empty alt attribute; its file name is prodajne-vjestine-web2-1024x263.jpg

Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela – radionica u grupama i vježbanje prodaje.
Radionicu vodi gospođa Ivana Radić, magistra znanosti iz područja marketinga. Karijeru je započela u velikoj građevinskog firmi u Zagrebu gdje se bavila pripremom velikih međunarodnih projekata, ugovaranjem i pregovaranjem.

Korporativne komunikacije su bile sljedeći korak koji ju se doveo do odnosa s javnošću i marketinga za koje je bila odgovorna u najtežim trenucima za kompaniju.
Nakon korporativnog iskustva krenula je u poduzetničke vode te osnovala tvrtku Present communications d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke su edukacije , donosi s javnošću, organizacijom raznih događanja i konferencija te marketing. Radila je prodaju u nekoliko kompanija kao vanjski suradnik. Sudjelovala je u pregovaračkim procesima, a trenutno piše knjigu za lidere i liderice kako da prilagode svoje poslovanje novonastalim uvjetima na tržištu. Predaje kao vanjski suradnik za edukacijske kuće na teme prodaje, komunikacije, odnosa s javnošću, marketinga, poslovnog bontona, vođenja ženskih timova i slične teme.

Ko -autorica je dviju knjiga: Ja (ne) mogu biti poduzetnica (2016) i Bez problema do rješenja (2018) te brojnih članaka na temu poslovanja.

Radionica se održava u četvrtak, 2. rujna 2021., u 12 sati, online. Obzirom da radionicu organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, radionicu ne naplaćujemo. Na radionicu se možete prijaviti na linku ovdje.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content