[PREDAVANJE] Upravljanje osobnim promjenama

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Nakon godine dana COVID-19 načina života pred nama je novo proljeće, nove nade i neminovno izmijenjeni pristupi životu.
Prilika je ovo za svakoga koji u sebi prepoznaje ideju, želju i energiju za osobnim i profesionalnim razvojem da pokrene proces promjene.

Kako idemo ususret obilježavanju Dana žena, poticanje na promjenu posebno usmjeravamo upravo prema ženama u poslovnom svijetu.

Za sve one žene, poduzetnice, samozaposlene, nezaposlene i prezaposlene, koje osjećaju da mogu više i da imaju sve što im je potrebno da ostvare svoju idealnu budućnost ali ne znaju od kuda krenuti, organiziramo radionicu “Upravljanjem osobnim promjenama”.

Predavanje se održava na sam Dan žena, u ponedjeljak 8. ožujka 2021. od 12 sati.

Voditeljica radionice je gđa. Ivana Conjar, komunikolog i poslovni psiholog s dugogodišnjim iskustvom u vođenju MBA programa i edukacijskih programa za managere i startup timove.

Lokacija održavanja radionice: Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Zagrebačka ul. 37, Velika Gorica, dvorana vijećnice.

Na radionicu se možete prijaviti na linku OVDJE.

Obzirom da radionicu organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, radionicu ne naplaćujemo.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content