Search
Close this search box.

[PREDAVANJE] Upravljanje osobnim promjenama

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Nakon godine dana COVID-19 načina života pred nama je novo proljeće, nove nade i neminovno izmijenjeni pristupi životu.
Prilika je ovo za svakoga koji u sebi prepoznaje ideju, želju i energiju za osobnim i profesionalnim razvojem da pokrene proces promjene.

Kako idemo ususret obilježavanju Dana žena, poticanje na promjenu posebno usmjeravamo upravo prema ženama u poslovnom svijetu.

Za sve one žene, poduzetnice, samozaposlene, nezaposlene i prezaposlene, koje osjećaju da mogu više i da imaju sve što im je potrebno da ostvare svoju idealnu budućnost ali ne znaju od kuda krenuti, organiziramo radionicu “Upravljanjem osobnim promjenama”.

Predavanje se održava na sam Dan žena, u ponedjeljak 8. ožujka 2021. od 12 sati.

Voditeljica radionice je gđa. Ivana Conjar, komunikolog i poslovni psiholog s dugogodišnjim iskustvom u vođenju MBA programa i edukacijskih programa za managere i startup timove.

Lokacija održavanja radionice: Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Zagrebačka ul. 37, Velika Gorica, dvorana vijećnice.

Na radionicu se možete prijaviti na linku OVDJE.

Obzirom da radionicu organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, radionicu ne naplaćujemo.

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content