Imate poslovnu ideju? Pokrećete vlastiti posao? Prijavite se na #StartupVG – predinkubacijski program

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Kreće III. generacija #StartupVG – predinkubacijskog programa u našem gradu. Imate li poslovnu ideju na kojoj želite ozbiljno poraditi,  svakako se prijavite za sudjelovanje.

Cilj #StartupVG – predinkubacijskog programa je potaknuti  sugrađane na razvijanje poslovnih ideja i osamostaljivanje u vlastitom poslovnom izazovu te svi koji imaju znanja, vještine ili ideju za poslovni pothvat sada ju imaju priliku i realizirati.

Kroz ovaj program Grad Velika Gorica želi budućim  poduzetnicima osigurati kvalitetnu i stručnu podršku u razvoju njihovih poslovnih poduhvata. Svi sudionici programa imat će mogućnost razraditi svoje poslovne ideje uz individualni pristup mentoriranja od strane iskusnih poduzetnika koji su dio Startup zajednice.

Ukoliko želite sudjelovati na #StartupVG – predinkubacijskom programu, ispunite  prijavu OVDJE i odgovorite na nekoliko kratkih pitanja.

Prijave su otvorene do 05.studenog 2023.g.

Kao dio aktivnosti kojima se pruža potpora poduzetnicima početnicima Grad Velika Gorica provodi i projekt #StartupVG inkubator.

U prostoru #StartupVG inkubatora poduzetnici imaju mogućnost korištenja uredskog  prostora sa svom potrebnom poslovnom infrastrukturom, a isto tako i savjetodavnu podršku u svom radu.

Više informacija možete dobiti na našoj Facebook i Instagram stranici Startup VG , putem e-maila:

poduzetnistvo@gorica.hr te na broj telefona: 01/5520-522 i 01/5559-436.

Skip to content