Prvih 100 velikogoričkih poduzetnika educirano u razvojnoj agenciji Grada od početka 2019.

VEGORA - PROJEKTI
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

U svega dva i pol mjeseca ove godine, preko 100 velikogoričkih poduzetnika aktivno je sudjelovalo u programima edukacije za poduzetnike koje, u svrhu podrške razvoju poduzetništva grada, organizira VE-GO-RA, razvojna agencija Grada Velika Gorica.

„Izrada marketing plana u dva dana“ naslov je dvodnevne edukacije održane ovaj tjedan. Izbor teme rezultat je osluškivanja potreba velikogoričkih poduzetnika koji su itekako otvoreni za suvremene marketinške pristupe svojim potrošačima.  Ana Jergović direktorica je kreativne agencije IDEOTEKA koju je suosnovala nakon deset godina bavljenja komunikacijama i marketingom na području JI Europe.

Zadovoljstvo edukacijom pokazali su i polaznici: gđa. Nataša Tomanović iz firme Moment of Excellence: “Prvi puta sam na edukaciji u Vegori i moram priznati da sam jako zadovoljna zato što čak i polaznici kojima uopće nisu poznata područja vaših radionica mogu dobit od najosnovnijih znanja i primjera iz svakodnevnog života i poslovne prakse, ne samo predavača već i ostalih korisnika odnosno polaznica ovih radionica. Mislim da su primjerene svima s bilo kojom razinom znanja i da će se svatko uklopit i da su svi dobrodošli.”
Iz sektora proizvodnje namještaja, iz udruge Hrvatski interijeri, gđa. Tatjana Kos kaže: “Danas sam ovdje kao netko tko zna nešto o marketingu, ali smatram da je uvijek dobro nešto novo saznati. Jako sam sretna što je današnja predavačica Ana Jergović toliko stručna tako da i što smo mi koji nešto znamo, a i oni koji ne znaju ništa zaista puno mogu naučiti na puno primjera. Osim samih predavanja, tu je jedna dobra grupa ljudi od kojih svatko ima svoju priču tako da si i možemo na neki način pomoći.”

Biserka Sedmak iz knjigovodstvenog servisa “Biserkin put”: “Kuću Vegora bi pohvalila jer sam se povezala s njima, imaju jako kvalitetne radionice koje pomažu svim gospodarstvenicima, tako i meni ivrlo rado dolazim na njhove radionice. U današnjem poslovanju svatko treba marketing pa tako i ja. Željela sam naučiti nešto novoga, pratiti trendove što nam je kuća Vegora prisuštila,odnosno omogučila.”

Velikogoričanka Marija Ercegovac iz poduzeća Mineral promet d.o.o. je između ostalog napomenula: “Izdvojila bih da su sve tri radionice na koje sam bila, gotovo u istoj mjeri imale teorijskog i praktičnog, što se pokazalo direktno primjenjivim i vrijednim za posao. Sve pohvale inicijatoru i ekipi koja organizira jer su radionice prije svega korisne, direktno pr1imjenjive i na visokoj razini, a i velika su motivacija”. Isto tako je napomenula kako je važan dio pohađanja edukacija umrežavanje koje se ostvaruje među velikogoričkim poduzetnicima te motivacija, ideje i inspiracija za dalje poslovanje koje proizlazi iz ovakvih kreativnih druženja.

Bosiljka Studen iz obrta Radovan Petrović: “Zahvaljujem na detaljno isplaniranoj radionici “U dva dana do marketing plana” u kojoj sam imala zadovoljstvo sudjelovati. Koncept radionice koji početnicima u marketingu, bilo da su dio već uhodane firme ili započinju svoju poduzetničku avanturu, omogućuje naučiti i kroz konkretne primjere proći osnove marketinga je od velike pomoći u moru edukacija na temu marketinga u kojoj je potrebno predznanje ili se obrađuje samo određeni dio marketing plana. Radionica je pokazala zaokruženu cjelinu i stavljen je naglasak na ono što je relevantno i bez čega nema marketing plana. Kroz vlastita iskustva sudionika i voditeljice radionice, upoznaju se druge djelatnosti, uspostavljaju nove poslovne veze. Ugodna i poticajna atmosfera, uz odličnu šalicu kave :), učenje čini lakšim i uspješnijim. Veselim se novim prijedlozima radionica u vašoj organizaciji.”

U započetom tempu, VE-GO-RA nastavlja s aktivnostima. Već početkom travnja nastavljamo s edukacijama neophodnim za poslovanje u digitalnom svijetu, na temu zašto i kako koristiti neizbježne Google AdWords-e, alat kojim privlačite svoje potencijalne potrošače. Prijave uskoro na stranici.

Galerija slika i testimoniali ovdje.

Skip to content