Search
Close this search box.

[RADIONICA] Računovodstvo za neračunovođe

Radionica - Računovodstvo za neračunovođe - 23.05.2023. - POUVG - VEGORA
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Otvorili ste vlastito poduzeće ili ste napredovali u poduzeću i sada Vas stalno netko pita nešto vezano za računovodstvo? I naravno, većinu pitanja ne shvaćate pa su i odgovori malo teži. Ne očajavajte, odgovore na pitanja koja Vas muče možete saznati na radionici Računovodstvo za neračunovođe.

Radionica će se održati 23.05.2023. godine s početkom u 10 sati, u Vijećnici Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica, Zagrebačka 37.

Predavačica Ana Domitrović pojasnit će osnovne pojmove u računovodstvu poput prihoda, troškova, financijskih izvještaja, poreznih izvještaja, poreza i sl. kako bi polaznici nakon radionice mogli razgovarati sa svojim računovodstvom, Poreznom upravnom i drugim institucijama.    

Radionica je namijenjena za zaposlenike poduzeća, vlasnike obrta i vlasnike mikro i malih poduzeća i osobama koje planiraju pokretanje vlastitog poduhvata, kojima su potrebna opća znanja o računovodstvu, a nemaju prethodna znanja ili imaju vrlo malo predznanje računovodstva.

Prijave su obavezne te molimo rezervirajte svoje mjesto KLIKOM OVDJE.

Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2″  

Zadnje objavljeno

Hamag-bicro -informacije - VEGORA

[POZIV] Međunarodno suradnički projekti za tvrtke- Eurostars 3

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) najavljuje otvaranje zajedničkog poziva za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3 te omogućuje tvrtkama da pošalju radnu verziju svoje prijave na natječaj „Vaučer program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave za program Eurostars“.

Skip to content