[RADIONICA] Izrada oglašivačkih kampanja – Facebook i Instagram

[RADIONICA] Izrada oglašivačkih kampanja_12.07.23. - Agencija V
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Radionica “Izrada oglašivačkih kampanja – Facebook i Instagram” tijekom koje će polaznici imati priliku izraditi, te pokrenuti cjelovitu Facebook i/ili Instagram kampanju se održava 12.07.2023. godine od 10 do 16 sati na lokaciji Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica.

Ova radionica namijenjena je svima koji planiraju ili su tek započeli s marketingom i komunikacijom na digitalnim platformama te imaju Facebook poslovni profil (po mogućnosti i web stranicu poslovanja) te razumiju osnovni koncept Facebook i/ili Instagram oglašavanja. Neophodna za poduzetnike koji žele doseći svoju ciljnu skupinu na društvenim mrežama s obzirom na rastuću količinu sadržaja koja je njima kao korisnicima upućena.

Radionica se odrađuje hands-on pristupom, zahtijeva praktičan rad te sudionici trebaju ponijeti svoja računala. Broj sudionika je ograničen na 12 te je dolazak obavezan za prijavljene sudionike.

 

S obzirom na manji broj sudionika može se prijaviti jedna osoba iz velikogoričkog poslovnog subjekta.

 

ŠTO ĆEMO RADITI NA RADIONICI

 

 • Podešavanje Meta Business računa, te povezivanje s ostalim servisima / alatima.
 • Izrada oglasne kampanje po metodi Step-by-step.
 • Definiranje ciljeva, budžeta, strategije licitacije i ciljanja.
 • Izrada prilagođenih oglasa za različita mjesta na kojima će se prikazivati – Placements
 • Praćenje rezultata izvedbe kampanje i optimizacija.
 • METODA RADA

  • Prijenosno računalo.
  • Osnovno razumijevanje koncepta Facebook oglašavanja.
  • Facebook poslovna stranica s administrativnim pristupom. 
  • Instagram poslovni profil (nije nužno potreban)
  • Vlastita ili poslovna web stranica s administrativnim pristupom.
  • Aktivan Facebook Ads račun s administrativnim pristupom.
  • Broj sudionika je ograničen na te je dolazak obavezan za prijavljene sudionike.


   PRIJAVITE SE KLIKOM OVDJE

   PREDAVAČ

   Krešimir Koružnjak je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos.
   Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine bio je voditelj projekta „Google digitalna garaža“ – Grow with Google. Ujedno je držao predavanja za velikogoričke poduzetnike u sklopu istog projekta.
   U Algebri je radio 4 godine kao rukovoditelj proizvoda za marketinške programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“ i “Specijalist za internetsko oglašavanje“.

   Radionica je financirana iz Javnog poziva za podnošenje prijava za sudjelovanje u postupku testiranja standardiziranih usluga za poduzetnika i certificiranja postupka pružanja standardiziranih usluga u okviru projekta “Razvoj mreže PPI” putem HAMAG BICRO-a – FAZA 2″

   Za sva dodatna pitanja nas slobodno kontaktirajte na info@vegora.hr ili na 01/5542-668.

   Zadnje objavljeno

   Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

   [POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

   Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

   Skip to content