Search
Close this search box.

Radionica o poticajima za mala i mlada poljoprivredna gospodarstva

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Mladi i/ili mali poljoprivrednik ste i želite razvijati svoje poljoprivredno gospodarstvo,  prijavite se na radionicu koja će se održati u utorak  23.11.2021. godine u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica 37, Velika Gorica, u dvorani Vijećnice s početkom u 17 sati

Prezentirati će se natječaj LAG-a Zrinska Gora Turopolje –1.1.3. “Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava”, te natječaji Ministarstva poljoprivrede  – 6.1.1. Potpora mladim poljoprivrednicima i 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava.

Poljoprivreda je bitna za strateški razvoj Grada Velike Gorice i ovo je način na koji Grad potpomaže poljoprivrednike.

Zbog epidemioloških mjera, ograničen je broj polaznika.

Prijave na radionicu na mail adresu info@vegora.hr  ili na broj telefona 01/5542-668

Radionica je besplatna i provodi se unutra projekta Poduzetnički info, a koji se sufinanciran sredstvima Europske unije.

Zadnje objavljeno

Hamag-bicro -informacije - VEGORA

[POZIV] Međunarodno suradnički projekti za tvrtke- Eurostars 3

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) najavljuje otvaranje zajedničkog poziva za međunarodne suradničke projekte u programu Eurostars 3 te omogućuje tvrtkama da pošalju radnu verziju svoje prijave na natječaj „Vaučer program za usluge stručnjaka za pomoć u pripremi projektne prijave za program Eurostars“.

Skip to content