[RADIONICE] Smjernice za sudjelovanje MSP-ova na tržištu javne nabave

MSP na tržištu javne nabave
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja organizira 10 besplatnih radionica na kojima će predstaviti Smjernice za poticanje sudjelovanja MSP-ova na tržištu javne nabave.

Radionice se organiziraju u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Radionice su namijenjene malim i srednjim poduzećima te predstavnicima naručitelja javne nabave.

Cilj radionica je ukazati malim i srednjim poduzećima na mogućnosti i prednosti sudjelovanja u postupcima javne nabave te potaknuti naručitelje da u okviru zakonskih i podzakonskih odredbi iz područja javne nabave omoguće sudjelovanje većeg broja malih i srednjih poduzeća.

Sadržaj radionice:

  • prepreke sudjelovanju MSP-ova u javnoj nabavi i prevladavanje poteškoća u sudjelovanju MSP-ova u javnoj nabavi;
  • zakonodavni i institucionalni okvir javne nabave u Republici Hrvatskoj;
  • najčešće pogreške naručitelja;
  • primjeri najčešćih pitanja iz prakse.

Prvih devet radionica bit će održano online. Završna radionica održat će se u ponedjeljak, 19. rujna, 10 – 12 sati, u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, a broj njenih sudionika je ograničen na 120.

Online radionice održavat će se svakog utorka i petka, počevši od petka, 19. kolovoza, do zaključno petka, 16. rujna, od 9 do 11 sati. Broj sudionika je ograničen na 50 osoba po pojedinoj radionici.

Radionice su besplatne, a kako je broj mjesta ograničen potrebno se prijaviti. Rok za prijavu je najkasnije pet dana prije početka svake radionice.

Kako se prijaviti pročitajte ovdje.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content