Search
Close this search box.

[RADIONICE] Smjernice za sudjelovanje MSP-ova na tržištu javne nabave

MSP na tržištu javne nabave
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja organizira 10 besplatnih radionica na kojima će predstaviti Smjernice za poticanje sudjelovanja MSP-ova na tržištu javne nabave.

Radionice se organiziraju u sklopu Nacionalnog plana oporavka i otpornosti.

Radionice su namijenjene malim i srednjim poduzećima te predstavnicima naručitelja javne nabave.

Cilj radionica je ukazati malim i srednjim poduzećima na mogućnosti i prednosti sudjelovanja u postupcima javne nabave te potaknuti naručitelje da u okviru zakonskih i podzakonskih odredbi iz područja javne nabave omoguće sudjelovanje većeg broja malih i srednjih poduzeća.

Sadržaj radionice:

  • prepreke sudjelovanju MSP-ova u javnoj nabavi i prevladavanje poteškoća u sudjelovanju MSP-ova u javnoj nabavi;
  • zakonodavni i institucionalni okvir javne nabave u Republici Hrvatskoj;
  • najčešće pogreške naručitelja;
  • primjeri najčešćih pitanja iz prakse.

Prvih devet radionica bit će održano online. Završna radionica održat će se u ponedjeljak, 19. rujna, 10 – 12 sati, u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore, a broj njenih sudionika je ograničen na 120.

Online radionice održavat će se svakog utorka i petka, počevši od petka, 19. kolovoza, do zaključno petka, 16. rujna, od 9 do 11 sati. Broj sudionika je ograničen na 50 osoba po pojedinoj radionici.

Radionice su besplatne, a kako je broj mjesta ograničen potrebno se prijaviti. Rok za prijavu je najkasnije pet dana prije početka svake radionice.

Kako se prijaviti pročitajte ovdje.

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content