Search
Close this search box.

[SKUP] Majstorski ispit i pokretanje poslovanja

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

U sklopu EU projekta Poduzetnički info organiziramo online skup i predavanje pod nazivom „Majstorski ispit i pokretanje poslovanja“.  

Majstorski ispit je državno priznati ispit, a majstorska diploma je vrijednosni dokument koja je dokaz stručnosti i kvalitete te otvara mogućnosti za daljnje napredovanje u karijeri, za otvaranje obrta, izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja, te veću konkurentnost u predstavljanju i poslovanju.

Cilj ovog događanja je potencijalnim i postojećim poduzetnicima objasniti osnovne karakteristike obrta, paušalnog oporezivanja obrta, uvjeta za polaganje majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti. Osim toga,  polaznicima će se prenijeti  iskustva  obrtnika koji su polagali majstorski ispit i/ili ispita o stručnoj osposobljenosti.

Skup će se održati online dana 03.02.2022.godine u 12:00 sati u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Obrtničkom komorom Zagreb i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave OVDJE.

Obzirom da događaj organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, sudjelovanje je besplatno.

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content