[SKUP] Majstorski ispit i pokretanje poslovanja

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

U sklopu EU projekta Poduzetnički info organiziramo online skup i predavanje pod nazivom „Majstorski ispit i pokretanje poslovanja“.  

Majstorski ispit je državno priznati ispit, a majstorska diploma je vrijednosni dokument koja je dokaz stručnosti i kvalitete te otvara mogućnosti za daljnje napredovanje u karijeri, za otvaranje obrta, izvođenje praktične nastave i vježbi naukovanja, te veću konkurentnost u predstavljanju i poslovanju.

Cilj ovog događanja je potencijalnim i postojećim poduzetnicima objasniti osnovne karakteristike obrta, paušalnog oporezivanja obrta, uvjeta za polaganje majstorskog ispita, te ispita o stručnoj osposobljenosti. Osim toga,  polaznicima će se prenijeti  iskustva  obrtnika koji su polagali majstorski ispit i/ili ispita o stručnoj osposobljenosti.

Skup će se održati online dana 03.02.2022.godine u 12:00 sati u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom i Obrtničkom komorom Zagreb i ovim putem pozivamo sve zainteresirane da se prijave OVDJE.

Obzirom da događaj organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, sudjelovanje je besplatno.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content