[SKUP] Mogućnosti financiranja OPG-ova

Skup za poljoprivrednike_Mogućnosti financiranja_VEGORA
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Bavite se poljoprivredom? Želite razvijati svoje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo? Niste upoznati koje su mogućnosti financiranja OPG-a? Ovaj događaj prilika je da saznate koje su mogućnosti financiranja OPG-ova.

U sklopu EU projekta Poduzetnički Info, VE-GO-RA u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, HAMAG-om i Zagrebačkom županijom organizira online događanje o mogućnostima financiranja obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava gdje će navedene institucije predstaviti svoje programe financiranja.

Prijavite se na događanje koje će se održati u petak 08. travnja 2022. godine s početkom u 12:00 sati u dvorani vijećnice u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica, Zagrebačka ulica, 37, Velika Gorica.

Na događanje se možete prijaviti na mail adresu info@vegora.hr, broj telefona 01/5542-668 ili na linku ovdje.

Obzirom da događaj organiziramo i financiramo u sklopu projekta “Poduzetnički info”, sudjelovanje je besplatno.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content