U tijeku je radni sastanak projekta CITIES 2030

Cities2030_VEGORA_VelikaGoricaLAB
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

U tijeku je informativni radni sastanak koji je za cilj imao okupiti predstavnike institucija i organizacija iz sektora vezanih za sustav hrane i upoznati ih sa ciljevima i aktivnostima projekta, te razmijeniti razmišljanja o stanju i potrebama vezanim za lance proizvodnje i opskrbe hranom na području Grada i regije Zagrebačke županije.

Grad Velika Gorica putem svoje Razvojne agencije VE-GO-RA i tvrtke Inventivna rješenja d.o.o. sudjeluje kao jedan od 15 gradova-labova u projektu CITIES 2030 financiranom iz programa Horizon 2020.


Osnovni cilj ovog projekta je uspostava metodologije i razmjena iskustava usmjerenih na stvaranje otpornih suvremenih sustava hrane sa gradovima kao nositeljima inicijative. Više o projektu možete pročitati na stranici Cities2030-VEGORA.

CITIES2030_FOOD2030_VEGORA
Ovaj je projekt dobio financiranje iz programa za istraživanje i inovacije Horizon 2020 Europske
unije na temelju sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava br. 101000640.

Sadržaj predstavlja samo stavove autora i njegova je isključiva odgovornost. Izvršna agencija za istraživanje, niti Europska komisija ne prihvaćaju nikakvu odgovornost za upotrebu informacija koje sadrže.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content