Upravljanje društvenim mrežama

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Razvojna agencija Grada Velika Gorica –VE-GO-RA poziva na besplatni seminar „Upravljanje društvenim mrežama“.
Seminar se preporuča vlasnicima i direktorima poduzeća, voditeljima marketinških odjela kao i ostalima koji su direktno ili indirektno uključeni u poslove promocije proizvoda i usluga.
Tijekom predavanja, g. Ilija Brajković će ukazati na važnost korištenja društvenih mreža te će objasniti kako njihovo korištenje doprinosi razvoju poslovanja.
Prilikom prikazivanja cjelokupnog procesa u korištenju društvenih mreža, polaznici će biti upoznati sa sljedećim temama:

  1. Uloga i pozicija marketinga na društvenim mrežama u cjelokupnom marketingu
  2. Strateški pristup marketingu na društvenim mrežama
  3. Sadržaj na društvenim mrežama
  4. Komunikacija na društvenim mrežama
  5. Praćenje rezultata komunikacije i promocije na društvenim mrežama
  6. Nagradni natječaji na društvenim mrežama
  7. Oglašavanje na Facebooku
  8. Case studies (primjeri uspješnih kampanja, stranica, profila, nagradnih natječaja i sl.)

Iz iste organizacije mogu se prijaviti najviše 2 osobe, a prednost imaju poduzetnici, obrtnici i njihovi zaposlenici s područja Velike Gorice.
Nakon zaključenja procesa prijava, izradit će se konačna lista polaznika u skladu s ukupnim brojem slobodnih mjesta. Sudjelovati mogu isključivo prijavitelji koji mailom zaprime potvrdu sudjelovanja.
Seminar je dio projekta „Poboljšanje poduzetničke potporne usluge u Velikoj Gorici“ sufinanciranog od Zagrebačke županije.

Zadnje objavljeno

HZZ - samozapošljavanje - 2023 - VEGORA

Potpora HZZ – 2023 – INFO

U 2023. godini HZZ nastavlja s Programom mjera aktivne politike zapošljavanja, uključujući i mjeru Potpore za samozapošljavanje koja je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a.

Skip to content