Besplatna tehnička podrška za natječaje Zagrebačke županije

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Grad Velika Gorica uvažava teškoće poslovanja naših poduzetnika vezano za COVID-19 i potres, te pokušava poduzetnicima olakšati poslovanje putem raznih oblika pomoći. I Razvojna agencija VE-GO-RA pridružuje se pružajući besplatnu tehničku podršku u prijavama na natječaje Zagrebačke županije za velikogoričke poduzetnike.  Razvojna agencija je održala i predavanje „Natječaj Zagrebačke županije“ na kojem  se moglo iz prve ruke, odnosno od predstavnice Zagrebačke županije koja sprovodi natječaje, čuti sve potrebne informacije  o mogućim bespovratnim sredstvima za nabavku opreme, alata, informatičke opreme, radna vozila, uređenje prostora i marketinške usluge kao što je izrada web stranice web shopa i kupnje potrebne informatičke opreme.

Pozivamo velikogoričke poduzetnike da nam se obrate ukoliko im je potrebna tehnička pomoć u izradi ili savjetovanje vezano za trenutno otvorene natječaje.

Za pomoć u prijavi slobodno nas kontaktirajte putem telefona 01/5542 667, 01/5542-668 ili putem e-maila na mjere@vegora.hr.

Skip to content