VG Čistoća – umanjenje računa pravnim subjektima koji su prestali s radom

DNEVNI INFO - mjere za pomoć poduzetništvu - VEGORA - Velika Gorica - Covid-19 - HZZ
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Direktor VG Čistoće, Ivan Rak, priopćio je da se u suradnji s Gradom pripremilo umanjenje cijene javne usluge za sve pravne subjekte na području grada koji su po odluci Stožera morali privremeno zatvoriti svoje objekte i trenutno nemaju mogućnost obavljanja svojih djelatnosti.

Tako će manju cijenu usluge platiti svi gospodarski subjekti koji su prestali raditi poput kafića, restorana itd., ali to se neće obavljati automatizmom već je predviđena procedura prema kojoj je nužno da ti pravni subjekti ispune zahtjev te ga predaju VG Čistoći. 

Na mrežnim stranicama VG Čistoće možete preuzeti zahtjev za umanjenje cijene javne usluge što bi značilo da svi naši pravni korisnici koji su privremeno zatvoreni mogu preuzeti taj zahtjev, ispuniti ga te dostaviti uz određeni dokaz o privremenom zatvaranju. Dostavite ga na VG Čistoću i proporcionalno broju radnih dana u ožujku bit će vam obračunata cijena javne usluge- rekao je direktor Rak napomenuvši da se sve do ukidanja navedene mjere od strane Stožera ta usluga neće naplaćivati.

Stranica VG Čistoća gdje možete preuzeti dodatne informacije i dokumentaciju ovdje.

Grad Velika Gorica - VEGORA - VG Čistoća

Skip to content