Web stranica – kako doći od web posjetitelja do kupca? Dođite na radionicu Google Garaže i saznajte!

Vegora - Google Digitalna garaža
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Pozivamo vas na radionicu „Web-stranica kao temelj digitalnog marketinga“ koja će se održati  u  četvrtak, 21. studenog 2019. godine, u vremenu od 17:00 – 20:00 sati na adresi VE-GO-RA-e, Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Predavanje će voditi g. Claudio Kramarić, a na radionici ćete naučiti kako definirati ciljeve web stranica i zbog čega je to važno. Saznat ćete koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva, a kroz primjere iz prakse objasniti ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje istih. Web stranica je već dugo neizostavan dio svakog poslovanja, ali treba pripaziti na detalje kako je uspješno posložiti i učiniti je preglednom te samim time i zadržati potencijalne klijente.

Radionicu organizira velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA, u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra,  kao dio programa Google Digitalne garaže.

Cilj je radionica Google Garaže omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

Tko su stručni treneri koji predaju na interaktivnim radionicama? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. To su stručnjaci za internet poslovanje s višegodišnjim iskustvom i svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, tzv.  “digitizeri”.

Koja je razina znanja potrebna za sudjelovanje?

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje.  Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama.

Je li potreban laptop za interaktivne radionice?

Nije nužan laptop tijekom interaktivnih radionica Digitalne garaže. Vaš dobra volja je najvažnija. Nakon radionice, online platformi  možete pristupiti i od kuće.

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina jedan je od najvećih izazova u Europskoj uniji.

 

Učite iz primjera drugih i pridružite se radionici.

Prijavite se OVDJE.

 

Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google digitalna garaža

Napomena: Prijavom ste rezervirali ste jedno mjesto i od Vas se očekuje pohađanje predavanja.

U slučaju većeg broja prijavitelja lokacija će se prebaciti u Vijećnicu POUVG-a.

 

Skip to content