Zagrebačka županija – Javni natječaj za dodjelu potpora poduzetnicima za nastupe na manifestacijama u vezi s poduzetništvom u 2019. godini

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Zagrebačka županija objavila je natječaj za poticanje projekata pojedinačnih nastupa poduzetnika na manifestacijama poput sajmova, izložbi, natjecanja i sličnih manifestacija u vezi s poduzetništvom, a organizirane s namjerom predstavljanja poduzetnika i udruženja poduzetnika, promocije ili ocjenjivanja proizvoda i usluga.

Prihvatljivi prijavitelji su mikro, mali i srednji subjekti malog gospodarstva registrirani kao trgovačka društva, ustanove i obrti sa sjedištem na području Zagrebačke županije.

Potpore se dodjeljuju za zakup, uređenje i opremanje izložbenog prostora te izradu promidžbenih materijala koji se koriste na manifestaciji.

Intenzitet potpore iznosi do 50% prihvatljivih troškova odnosno u iznosu najviše do:

  • 7.500,00 kuna za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj,
  • 25.000,00 kuna za nastup na manifestacijama u inozemstvu

Prednost pri dodjeli potpore imaju subjekti malog gospodarstva:

  • za nastupe na manifestacijama u inozemstvu
  • kojima je osnovna djelatnost proizvodnja
  • koji su nositelji Uvjerenja za tradicijski odnosno umjetnički obrt ili Uvjerenja i znaka za proizvod  u skladu s Pravilnikom o tradicijskim, odnosno umjetničkim obrtima (NN 112/2007) ili imaju svojstvo nematerijalnog kulturnog dobra.

Prijave do 19.7.2019.godine.

Detalji natječaja dostupni OVDJE.

 

 

 

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content