[RADIONICA] Web stranica i na što sve paziti

Google Digitalna garaža - VEGORA - Algebra
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno?

Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih poslovnih ciljeva?

Tko su korisnici web stranica i zašto je to važno?

Odgovore na postavljena pitanja ćete dobiti kroz 4 školska sata na online radionici “Web stranica kao temelj digitalnog marketinga; Korisnici web stranice i ciljna skupina” koja će se održati 28. siječnja 2021. godine od 11 do 14 sati.

 

Kroz primjere iz prakse objasniti ćemo pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva. Na primjeru besplatnog Google alata prikazati ćemo jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučiti će te što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu te po izradi person(e)a i ciljeva web sjedišta definirati potrebne funkcionalnosti i producirati jednostavno web sjedište na wordpress platformi. Upoznat ćemo osnovne termine u web produkciji te osnove korištenja CMS WordPress sustava.

 

Predavač Marko Hrnjak

  • Google Digitizer

Certificirani Google Trainer i specijalist digitalnog oglašavanja portala MojPosao. Ujedno je i voditelj kompletnih projekata internetske marketinške komunikacije – od online oglašavanja, produkcije internetskih stranica, analize uspješnosti komunikacijskih kanala pa do aplikacija za društvene mreže.

U dosadašnjoj karijeri odgovorno stoji iza brojnih uspješnih nastupa na društvenim mrežama, internetskom oglašavanju te vođenju web projekata tvrtki poput Algebre, portala MojPosao, Spana i mnogih drugih.

 

Radionicu organizira velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA, u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra,  kao dio programa Google Digitalna garaža.

Cilj je radionica Google Garaže omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja. Radionicama želimo digitalnim vještinama osnažiti trenutačnu i buduću radnu snagu zemlje te pomoći malim i srednjim tvrtkama da ubrzaju svoj rast i omogućiti im pristup globalnim tržištima.

 

Koja je razina znanja potrebna za sudjelovanje?

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje.  Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama.

 

Prijavite se OVDJE.

Vidimo se na online radionici.

 

Ako želite saznati više o ovom projektu saznajte više ovdje.

 

 

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content