Search
Close this search box.

Google Digitalna garaža – Google AdWords – Zašto koristiti i koje su mogućnosti ove vrste oglašavanja

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Pozivamo vas na predavanje „Google AdWords oglašavanje“ na kojoj ćete imati prilike saznati zašto koristiti ovu vrstu oglašavanja i koje su mogućnosti.

Predavanje će se održati u sklopu inicijative Google Digitalna garaža, u  srijedu, 10.travnja 2019. godine, u vremenu od 17:00 – 20:00 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 37.

Saznajte što je Google AdWords oglašavanje, koje su sve mogućnosti ove vrste oglašavanje, gdje početi.
AdWords vam može pomoći ako želite privući nove posjetitelje na web-lokaciju, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate.
Možete se oglašavati lokalno ili globalno, oglase ciljajte na korisnike u određenim zemljama, područjima, gradovima ili na određenoj udaljenosti od svoje tvrtke ili trgovine.
Dosegnite najprikladniju publiku u pravom trenutku, a korisnici pronalaze vašu tvrtku na Googleu u onom trenutku kada pretražuju ono što nudite.

Predavač, Krešimir Koružnjak, je stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja. Certificirani je Google partner za Google AdWords program oglašavanja na Internetu i Google Analytics program za praćenje i analizu prometa web sjedišta.

Krešimir je održao brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske. Trenutno radi u Algebri kao voditelj proizvoda za digitalne edukacijske programe te je ujedno i stručni mentor predavačkog tima u okviru programa obrazovanja „Specijalist za internetski marketing“.

Prijavite se ovdje.

 

Zašto Digitalna garaža? 

Google je, u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komoromHrvatskom udrugom poduzetnikaRazvojnom agencijom Grada Velika Gorica – VE-GO-RA i Visokim učilištem Algebra, u sklopu Digitalne garaže pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogli maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta. Stručni treneri susrest će se s lokalnim digitalnim poduzetnicima kako bi pomogli malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast te im omogućili pristup globalnom tržištu. Same radionice su trenutačno usmjerene na male i srednje poduzetnike, ali i građane koji žele osnažiti svoje digitalne vještine.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

Ove besplatne interaktivne radionice su prilika za građane i poduzetnike za osnaživanje digitalnih vještina, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Manje od trećine građana Hrvatske kaže kako posjeduje „više od osnovnih“ digitalnih vještina¹, koje osnažuju radnu snagu pri korištenju prednosti tehnologije u svrhu poboljšanja produktivnosti. Istodobno, polovica građana Hrvatske (49 % u dobnoj skupini od 16 do 74 godine) ne posjeduje čak osnovne digitalne vještine. Da bi uspjeli u novoj digitalnoj eri, zemlje trebaju potaknuti lokalno poduzetništvo i razvijati digitalne vještine kako bi pomogli pojedincima i poduzetnicima iskoristiti puni potencijal internetskih alata i ostvariti uspjeh online.

Tko su stručni treneri koji predaju na interaktivnim radionicama? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. To su stručnjaci za internet poslovanje s višegodišnjim iskustvom i svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, tzv.  “digitizeri”.

Koja je razina znanja potrebna za sudjelovanje?

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje.  Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama.

Je li potreban laptop za interaktivne radionice?

Nije nužan laptop tijekom interaktivnih radionica Digitalne garaže. Vaš dobra volja je najvažnija. Nakon radionice, online platformi  možete pristupiti i od kuće.

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina jedan je od najvećih izazova u Europskoj uniji.Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google digitalna garaža.

Napomena: u slučaju popunjavanja kapaciteta prednost imaju velikogorički poslovni subjekti. Hvala na razumijevanju!

Zadnje objavljeno

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Skip to content