Google Digitalna garaža – SEO optimizacija web stranica

VeGoRa Google Digitalna garaža SEO
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Pozivamo vas na predavanje „SEO optimizacija web stranica“ na kojoj ćete imati prilike naučiti kako pravilnom optimizacijom pomoći klijentu pronaći vaš sadržaj na internetu, na koje načine to postići i kako odabirom učinkovitih metoda uštedjeti vrijeme i resurse. 

Optimizacija za tražilice možda zvuči složeno, no kad shvatite kako tražilice funkcioniraju, bit ćete na putu da postanete stručnjaci za SEO. Saznajte kako razviti prilagodljivi plan za SEO, prepoznati najučinkovitije ključne riječi i koji vam alati mogu pomoći u mjerenju onoga što je važno.

Predavanje će se održati u sklopu inicijative Google Digitalna garaža, u  srijedu, 12. lipnja 2019. godine, u vremenu od 17:00 – 20:00 sati u vijećnici Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici, u Zagrebačkoj 37.

Osigurajte svoje mjesto ovdje.

Napomena: ukoliko niste u mogućnosti doći, rok odjave je 10.06.2019. godine, a ukoliko se ne odjavite na vrijeme nećete moći prisustvovati u iduće 3 edukacije/radionice na temu digitalnih usluga u organizaciji VE-GO-RA-e.

 

Malo više o SEO optimizaciji i koje su njene tajne?

Kada krenete pretraživati neki proizvod ili uslugu, upisujete neki pojam te će vam tražilica izbaciti popis rezultata web stranica. Ljudi obično posjete internet lokacije koje se nalaze među prvim stranicama tražilica. SEO je kratica za „Search Engine Optimization“, tj. optimizaciju web stranica za internetske tražilice. Ako ste mislili da Google ili druge tražilice neke stranice slučajno izlistaju na svojoj prvoj stranici, prevarili ste se!

Za položaj neke web lokacije na tražilicama, zaslužna je isključivo SEO optimizacija. Na temelju nekih parametara tražilice zapravo „odlučuju“ koje stranice imaju više važnih elemenata vezanih za vašu pretragu.

SEO je tehnika koja će pomoći da vaša stranica bude pronađena i da ima bolju poziciju na tražilicama nego milijuni drugih sličnih stranica. Na taj vam način ova tehnika omogućuje da dobijete znatno veći broj posjeta s tražilica nego druge stranice.

Više o Google Digitalnoj garaži ovdje.

Napomena: umjesto predavača g. Krešimira Koružnjaka, Google Digitalnu garažu vodi g. Darko Perković, specijalist internetskog marketinga koji zadnje dvije godine predaje Google Ads, Google Analytics te SEO optimizaciju na Otvorenom učilištu Algebra. Iskustvo rada u marketingu stjecao je kao marketing manager u marketinškoj agenciji te u nekoliko tvrtki. Nedavno je pokrenuo vlastitu digitalnu agenciju koja klijentima pruža usluge oglašavanja preko Google Adsa i društvenih mreža, lokalne, sadržajne i tehničke SEO optimizacije te konzaltinga vezano uz internetski marketing. Isto tako je dio Google Digitalne garaže te je održao brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske.

Zadnje objavljeno

Skip to content