Google Digitalna garaža – Uvod u digitalni marketing

Vegora - Google Digitalna garaža
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

 

Google je, u suradnji s Visokim učilištem Algebra i Razvojnom agencijom Grada Velika Gorica – VE-GO-RA  pokrenuo nacionalnu turneju kako bi lokalnim tvrtkama pomogli maksimalno iskoristiti mogućnosti digitalnog svijeta. Stručni treneri susrest će se s lokalnim digitalnim poduzetnicima kako bi pomogli malim i srednjim tvrtkama ubrzati rast te im omogućili pristup globalnom tržištu. Same radionice su trenutačno usmjerene na male i srednje poduzetnike, ali i građane koji će imati priliku saznati više o tome kako izgraditi online prisutnost, kako napraviti kvalitetnu web stranicu te kako se oglašavati online.

Cilj je inicijative omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja.

Održana je prva uspješna radionica 21.09.2018. godine na temu Google My Business – besplatni alat koji osigurava prisutnost na Google Pretraživanju i Kartama, a druga  interaktivna radionica  će se održati u utorak, 04.12.2018. godine, u vremenu od 10:00 – 14:00 sati – Pučko otvoreno učilište, Zagrebačka 37, Velika Gorica, na temu:

“Uvod u digitalni marketing  –  Želite li nadograditi svoje digitalne vještine potrebne za proširenje poslovanja, napredovanje u karijeri ili rast samopouzdanja u digitalnom okruženju?”

U sklopu Digitalne garaže održavat će se cijeli niz interaktivnih radionica, a samo neke od ponuđenih tema su: Prvi koraci u online uspjehu, Podrobno proučite društvene medije, Web stranica kao temelj digitalnog marketinga, koncept optimizacije web stranica (SEO), Uvod u Google AdWords oglašavanje, Uvod u Analytics, Izradite e-commerce trgovinu.

Predložene teme idućih radionica i sljedeću u nizu prepuštamo vama na odabir putem ankete OVDJE.

Prijava na radionicu  “Uvod u digitalni marketing” OVDJE.

 

Zašto Digitalna garaža?

Ove besplatne interaktivne radionice su prilika za građane i poduzetnike koji žele osnažiti svoje digitalne vještine, kao i za male i srednje tvrtke koje žele povećati korištenje digitalnih alata. Manje od trećine građana Hrvatske kaže kako posjeduje „više od osnovnih“ digitalnih vještina¹, koje osnažuju radnu snagu pri korištenju prednosti tehnologije u svrhu poboljšanja produktivnosti. Istodobno, polovica građana Hrvatske (49 % u dobnoj skupini od 16 do 74 godine) ne posjeduje čak osnovne digitalne vještine. Da bi uspjeli u novoj digitalnoj eri, zemlje trebaju potaknuti lokalno poduzetništvo i razvijati digitalne vještine kako bi pomogli pojedincima i poduzetnicima iskoristiti puni potencijal internetskih alata i ostvariti uspjeh online.

Tko su stručni treneri koji predaju na interaktivnim radionicama? Stručnjaci sa svakodnevnom praksom će vam u sklopu Digitalne garaže pomoći da uspijete na mreži. To su stručnjaci za internet poslovanje s višegodišnjim iskustvom i svakodnevnom praksom u digitalnom marketingu i razvoju internetskog poslovanja, tzv.  “digitizeri”.

Koja je razina znanja potrebna za sudjelovanje?

Svatko može imati koristi od Digitalne garaže bez obzira na razinu znanja, ciljeva i zanimanje.  Sudionici ne moraju imati prethodno znanje kako bi sudjelovali na radionicama.

Je li potreban laptop za interaktivne radionice?

Nije nužan laptop tijekom interaktivnih radionica Digitalne garaže. Vaš dobra volja je najvažnija. Nakon radionice, online platformi  možete pristupiti i od kuće.

Ovo je prilika za sve zainteresirane koje žele iskoristiti puni potencijal interneta u svom poslovanju i premostiti jaz u posjedovanju digitalnih vještina jedan je od najvećih izazova u Europskoj uniji.

Ako želite saznati više o ovom programu, posjetite stranicu Google digitalna garaža.

Napomena: u slučaju popunjavanja kapaciteta prednost imaju velikogorički poslovni subjekti. Hvala na razumijevanju!

Zadnje objavljeno

HZZ - samozapošljavanje - 2023 - VEGORA

Potpora HZZ – 2023 – INFO

U 2023. godini HZZ nastavlja s Programom mjera aktivne politike zapošljavanja, uključujući i mjeru Potpore za samozapošljavanje koja je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a.

Skip to content