Javna nabava za ne-obveznike javne nabave

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Pitate se kako uspješno realizirati i ostvariti potporu iz EU fondova  i drugih javnih izvora? Niste obveznik zakona o javnoj nabavi, a zbog odobrenih sredstava morate se držati pravila javne nabave?

Direktiva Europske unije propisuje pravila prilikom nabave robe i usluga za sve korisnike potpora, bez obzira jeste li obveznik ili ne obveznik javne nabave.  Upravo ti postupci su vrlo često predmet revizije i financijskih korekcija što u konačnici može predstavljati veliki problem.

Kako bismo Vam pomogli u izbjegavanju neželjenih situacija i  približili postupak  javne nabave za ne-obveznike javne nabave pozivamo Vas na edukaciju „Javna nabava za ne-obveznike javne nabave (NOJN)“ koja će se održati u četvrtak 15.03.2018. u 09:00 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Predavanje će održati v.d. ravnateljica Razvojne agencije – VE-GO-RA gđa. Violeta Crnogaj sa sljedećim sadržajem:

  • Pravni okvir
  • Plan nabave i definiranje predmeta nabave
  • Prag vrijednosti nabave i postupci
  • Obrasci
  • Objave javne nabave
  • Financijske korekcije

 

Predviđeno trajanje edukacije je 4 sata i besplatno je za sve zainteresirane.
Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se  OVDJE.

 

 

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content