KONTROLING U MALOM PODUZETNIŠTVU

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Brze tržišne promjene mogu uzrokovati neželjene posljedice za poslovanje, stoga je važno biti pravodobno spreman. Da bi se to postiglo važno je uvesti kontrolerski način poslovanja koji pravovremeno informira ukoliko stvari krenu u krivom smjeru.

S ciljem da Vam približimo temu kontrolinga i mogućnostima njegove primjene pozivamo Vas na edukaciju „Kontroling u malom poduzetništvu“  koja će se održati u četvrtak 08.02. 2018. u 09 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica, u dvorani u prizemlju.

Iskusna predavačica gđa. Dubravka Lacić, govorit će detaljnije o specifičnostima kontrolinga,  formiranju cijena proizvoda i/ili usluga,  strukturi troškova i njihovom utjecaju na rezultat. Osim toga, nastojat će usmjeriti polaznike kako poboljšati poslovanje, optimizirati poslovne procese i  kapacitete te kako racionalizirati troškove.

Predviđeno trajanje edukacije je 4 sata i besplatno je za sve zainteresirane.

Za sudjelovanje je potrebno prijaviti se  OVDJE.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content