LOGISTIKA U PRAKSI

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Poduzetnici se najradije bave onim u čemu su najbolji – izradom kvalitetnog proizvoda. No, sljedeće glavno pitanje je da li je taj proizvod na pravom mjestu, u pravo vrijeme i uz najniže troškove. Uslijed promjena ponašanja kupaca i strelovitog porasta primjerice on-line kupnje, organizacija kanala prodaje predstavlja sasvim novi i drugačiji izazov. Ako temeljna djelatnost poduzetnika nije transport i skladištenje, tada bi bilo poželjno razmotriti alternative i odabrati najbolji način rješavanja logističkih zahtjeva. Sve o vrstama prijevoza koji se mogu koristiti ovisno o vrsti robe, kako organizirati kopneni, zračni i pomorski prijevoz roba, koji dokumenti i formulari trebaju za organizaciju transporta, što su incoterms termini i oznake te kako skladištiti robu u carinskim skladištima i slobodnim zonama moguće je saznati na besplatnom seminaru „Logistika u praksi“ u organizaciji Razvojne agencije Grada Velika Gorica – VE-GO-RA. Predavač g. Kristijan Stipaničić, jedini hrvatski predstavnik u mreži svjetskog udruženja logističkih kompanija Worldwide Partners Alliance, ujedno i velikogorički poduzetnik s više od 10 godina iskustva aktivnog bavljenja logistikom, spreman je s ostalim gospodarstvenicima i djelatnicima u tehničkim službama podijeliti golemo znanje te biti na raspolaganju za konkretna pitanja i razmjenu iskustva.

Edukacija će se održati u četvrtak 01.06.2017. godine od 9:00 do 13:00 sati na poznatoj adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica, a prijava je moguća putem ispunjenog obrasca OVDJE

 

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content