[PREDAVANJE] Zašto ulagati u alternativne izvore energije

[PREDAVANJE] Zašto ulagati u alternativne izvore energije_VEGORA
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Štedi energiju i svoj novac i ugradi dizalice topline i/ili fotonaponske ćelije

Korištenje obnovljivih izvora energije kao alternativnih izvora sve više je u upotrebi kao što su fotonaponske ćelije koje koriste energiju sunca i dizalice topline koje koriste energiju iz zraka. No sustavna edukacija o njihovim benefitima i nužnostima njihovog korištenja je potrebna.  

Plaćati manje račune za potrošnju energenata više nije luksuz rezerviran za pojedince, danas je to potreba svakoga od nas.

Ako su mogli drugi, mogu li i ja? Koliko mi je novaca potrebno za to? Dali je to isplativo? Hoću li stvarno uštedjeti?

Ako vas muče ovakva pitanja ili se jednostavno želite više informirati o temi alternativnih izvora energije prijavite se na radionicu „ Zašto ulagati u alternativne izvore energije“ koja će se održati u utorak 30.studenog 2021. godine u 12 sati.

Radionica će biti online, a prijave su moguće OVDJE.

Radionica je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Zadnje objavljeno

Poziv-Invento-Summit-Zagreb-22.03.2024

[POZIV]Invento Summit “The power of Intelligence – bez naknade

Kada i gdje? U petak, 22.ožujka 2024. godine u Hotelu Academia u Zagrebu. Na INVENTO Summitu očekuje se okupljanje preko 250 stručnjaka i profesionalaca iz preko 15 zemalja EU, uključujući i preko 50 alumnija Professional Fellows Programa američkog State Departmenta. Ulaznice su besplatne za sve sudionike.

Skip to content