[PREDAVANJE] Zašto ulagati u alternativne izvore energije

[PREDAVANJE] Zašto ulagati u alternativne izvore energije_VEGORA
Autor posta

Razvojna agencija Vegora

Štedi energiju i svoj novac i ugradi dizalice topline i/ili fotonaponske ćelije

Korištenje obnovljivih izvora energije kao alternativnih izvora sve više je u upotrebi kao što su fotonaponske ćelije koje koriste energiju sunca i dizalice topline koje koriste energiju iz zraka. No sustavna edukacija o njihovim benefitima i nužnostima njihovog korištenja je potrebna.  

Plaćati manje račune za potrošnju energenata više nije luksuz rezerviran za pojedince, danas je to potreba svakoga od nas.

Ako su mogli drugi, mogu li i ja? Koliko mi je novaca potrebno za to? Dali je to isplativo? Hoću li stvarno uštedjeti?

Ako vas muče ovakva pitanja ili se jednostavno želite više informirati o temi alternativnih izvora energije prijavite se na radionicu „ Zašto ulagati u alternativne izvore energije“ koja će se održati u utorak 30.studenog 2021. godine u 12 sati.

Radionica će biti online, a prijave su moguće OVDJE.

Radionica je dio projekta „PODUZETNIČKI INFO“ kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Zadnje objavljeno

[RADIONICA] Sve mogućnosti GoogleBusinessProfila-Agencija VEGORA-22.09.23

[RADIONICA] Sve mogućnosti Google Business Profila

Ima puno razloga zašto imati Google Business Profil, a posebno je važan za lokalno pretraživanje (lokalni SEO) te privlačenje novih klijenata. Prema istraživanju 4 od 5 lokalnih pretraga završe kupnjom proizvoda ili usluga. 

Skip to content