NATJEČAJ – PODMJERA 4.1. POTPORA ZA ULAGANJA U POLJOPRIVREDNA GOSPODARSTVA – SEKTOR STOČARSTVA I PERADARSTVA

Autor posta

Razvojna agencija Vegora

4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« sektor stočarstva i peradarstva,  za poljoprivredna gospodarstva ekonomske veličine od 8.000 do 250.000 EUR standardnog ekonomskog rezultata

 

4.1.1. »Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava« sektor stočarstva i peradarstva,  za poljoprivredna gospodarstva ekonomske veličine preko 250.000 EUR standardnog ekonomskog rezultata

 

Prihvatljivi korisnici su fizičke i pravne osobe upisane u Upisnik poljoprivrednika i proizvođačke organizacije priznate sukladno posebnim propisima kojima se uređuje rad proizvođačkih organizacija.

Prihvatljivi troškovi: podizanje trajnih nasada, staklenika i plastenika, prostora za skladištenje, kupnja mehanizacije, opremanje objekata za prijem i skladištenje, sušenje i doradu.

Najniža i najviša vrijednost potpore po projektu iznosi 5.000 EUR do 1.000.000 EUR.

Sufinanciranje iznosi 50%, a za mlade ( osobe mlađe do 40 godina) moguće povećanje intenziteta za 20%.

Prijave u  AGRONET-u od 2. lipnja 2017. godine do 3. srpnja 2017. godine.

 

Više informacija OVDJE.

Zadnje objavljeno

HZZ - samozapošljavanje - 2023 - VEGORA

Potpora HZZ – 2023 – INFO

U 2023. godini HZZ nastavlja s Programom mjera aktivne politike zapošljavanja, uključujući i mjeru Potpore za samozapošljavanje koja je namijenjena nezaposlenim osobama prijavljenima u evidenciji nezaposlenih osoba HZZ-a.

Skip to content