Search
Close this search box.
Anonimna anketa - Lokalni i regionalni sustavi hrane - Istraživački projekt Cities2030 - Food2030 - Obzor2020

Anketa vezana za sustav hrane – Cities2030

Istraživanje ima za cilj identificirati prepreke i ranjivosti lokalnih prehrambenih sustava proučavajući prehrambeni sustav grada i regije. U okviru ovog istraživanja provodimo anketu među građanima diljem zemalja EU-a kako bismo prikupili njihova stajališta i iskustva s lokalnim prehrambenim sustavima. Podatke prikupljene iz ankete projekt Cities2030 koristit će za izradu budućih preporuka kroz detaljna istraživanja.

2022-Poticaji za ulaganje poduzetnika u turizmu - VE-GO-RA

Poticaji za ulaganje poduzetnika u turizmu

Prihvatljiva ulaganja u materijalnu i nematerijalnu imovinu, ulaganja u obnovljive izvore energije, energetsku učinkovitost, usavršavanje zaposlenika, troškove konzultantskih usluga za pripremu i provedbu projekta.

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Poziv na Info dan Europskoga vijeća za inovacije

Prilika za poduzetnike da se informiraju o financiranju putem EIC Acceleratora. EIC Accelerator namijenjen je start-up poduzećima i MSP-ovima s inovacijama koje mogu disruptirati postojeća ili stvoriti nova tržišta. Uvjet je da se inovacija nalazi na TRL razini 5 – 8 te da se temelji na recentnim znanstvenim ili tehnološkim otkrićima (deep tech).

Objavljen je Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u FAZI PREDAKCELERACIJE! - 2024

[JAVNI POZIV] Iskaz interesa za sudjelovanje u FAZI PREDAKCELERACIJE

Na ovaj Poziv mogu se prijaviti novoosnovana poduzeća koja su osnovana najviše 5 godina prije dana predaje projektnog prijedloga čiji je razvoj djelatnosti ili proizvoda vezan uz inovativna rješenja, usluge i tehnologije; razvojni timovi te pojedinci (fizičke osobe) koji razvijaju inovativni proizvod/uslugu koji se trenutno nalaze u fazama TRL 5-8.

[KONFERENCIJA]Novi sustav gospodarenja otpadom Grada Velike Gorice

Pozivamo sve zainteresirane građane da se pridruže ovoj važnoj konferenciji kako bi saznali više o najnovijim trendovima i praksama u području gospodarenja otpadom u Velikoj Gorici te sudjelovali u raspravi s predstavnicima Grada i komunalnog društva VG Čistoća d.o.o.

Uloga i povezivanje gradova u smanjenju te sprječavanju nastanka otpada od hrane

Agencija VE-GO-RA i Inventivna rješenja, kao partneri na projektu Cities2030, organizirali su konferenciju “Uloga gradova u smanjenju i sprječavanju nastanka otpada od hrane” po modelu Food System Summit Dialogues, koja ima za cilj okupljanje ključnih dionika kako bi se raspravljalo o izazovima i rješenjima unutar sustava hrane.

[JAVNI POZIV]Global Innovation Summit – HAMAG-BICRO

HAMAG-BICRO će po redoslijedu zaprimanja dodijeliti vaučer od 800 eura za 10 poduzeća. Jedno poduzeće može dobiti jedan vaučer. Javni poziv namijenjen je mikro, malim i srednjim trgovačkim društvima, registriranima u Republici Hrvatskoj.

PROMJENA LOKACIJE AGENCIJE

Razvojna agencija se preselila na novu lokaciju VG Poduzetničkog Inkubatora, Podložnica 6, Velika Gorica.

Skip to content